logo
+36 1 248 0088 / info.hungary@fraikin.com

Előnyök az ügyfél számára

Cégünkkel, mint flottakezelő partnerrel való együttműködés a partner-vállalat szervezeti felépítésétől függetlenül akár stratégiai akár irányítási területen komoly előnyt jelent Ügyfeleink számára.

Kérjük nyissa meg az alábbi hivatkozásokat, és tanulmányozza, milyen további előnyöket kínálunk szolgáltatás-csomagjainkkal.

 

Előnyök Stratégiai Szinten

A Fraikin által nyújtott szolgáltatásokon keresztül cégük erőforrásait felszabadítjuk – emberek, tőke és idő – így ezeket más területeken lehet felhasználni. Ez az erőforrás-átcsoportosítás elősegíti a cégek alaptevékenységére való összpontosítását és hatékonyabb üzleti struktúra megteremtését.

A Leasing Full-Service külső, mérleget nem terhelő (off-balance sheet) finanszírozást biztosít, amelynek köszönhetően az alaptevékenységgel kapcsolatos célokra szükséges hitelképesség fenntartható. Javul a likviditás és emelkednek a teljesítménymutatók.
A Fraikin Csoport sokéves tevékenysége során a legnagyobb jármű és járműfelszerelés szállítókkal, pénzügyi szektorba tartozó cégekkel, biztosítókkal és hálózatokkal különleges kapcsolatrendszert alakított ki. Ezáltal a Fraikin által kiharcolt magasabb kedvezmények beépülnek ügyfeleink Full-Service szerződésébe.
A járművek üzemeltetésével és flottakezelésével kapcsolatban számos feladat merül fel. Ha ezeket a Fraikin szakképzett munkatársaira bízza, cégük vezetői és dolgozói a vállalat alaptevékenységére tudnak összpontosítani. Nem kell ezen túl pl. a járművek értékesítésével, vevőkereséssel és alkudozással foglalkozni.
A Fraikin-nel való együttműködés kiemelt előnye a járművek, üzemeltetésével és értékesítésével kapcsolatos pénzügyi kockázat kizárása. Ilyen módon az Ügyfél a használt haszongépjármű piac kiszámíthatatlanságától, az üzemeltetésben jelentkező váratlan események költségeitől, stb. tudja megvédeni magát.
Fraikin gondoskodik arról, hogy a járművek a Full-Service szerződés teljes időtartama alatt – ugyanazon a szinten az első, negyedik vagy akár az ötödik évében – ügyfelei megelégedésére szolgáljanak. Nagy hangsúlyt fektetünk, hogy a szerződések lejártáig a járműveket ideális állapotban tartsuk, a biztonság vonatkozásában pedig kompromisszumokat nem ismerünk.
Fraikin-nek köszönhetően a vállalatuk flottáját könnyen és gyorsan lehet az aktuális igényeknek megfelelően módosítani, ezáltal új piacokat szerezni és versenyelőnyhöz jutni.
Fraikin folyamatosan és rendszeresen ellenőrzi a gépjárművek műszaki állapotát, így biztosítja az eszközök biztonságos működtetését.

Előnyök Menedzselési Szinten

A Fraikin ügyfelei flottájával kapcsolatos valamennyi feladatot átvállalja és információkat nyújt rendszeresen a járművekről, ezáltal biztosítva a cégek számára, hogy több időt fordítsanak saját ügyfelei megelégedésének növelésére.

 
A fix havi díjon alapuló elszámolási mód lehetővé teszi fix költségtervek kalkulálását és ezáltal a tényleges jövőbeni költségekre vonatkozó pontos előrejelzések elkészítését. Ennek köszönhetően a tényleges költségek sosem haladják meg a költségvetésbe foglaltakat és többé nem merülhetnek fel váratlan kiadások.
Könnyebb járművet választani, amikor nem kell konkrét márkára vagy márkakereskedőre szűkíteni a választékot. Fraikin teljesen független tanácsadást biztosít, mivel semmilyen módon, semmilyen autógyártótól, felépítmény gyártótól, banktól vagy biztosítótól nem függ. Ezen felül nagy ismerettel rendelkezik annak vonatkozásában, hogy a járművek hosszútávú üzemeltetésük alatt és tényleges munkakörülmények között hogyan viselkednek.
A karbantartási és javítási költségek kordában tartása nem könnyű feladat, főleg ha a járművek több különböző telepen vannak. A túlzott szigorúság a biztonságot vagy a munkateljesítményt veszélyezteti, a túlzott engedékenység pedig pazarláshoz és költségvetés túllépéséhez vezethet. A Full-Service szerződés keretében a költségkontrollt a Fraikin átvállalja és garantálja, hogy a költségeket ésszerű szinten tartja.
Fraikin átvállalja a hatóságokkal, biztosítókkal, pénzügyi intézményekkel, anyag és szolgáltatások beszállítóival való kapcsolattartást, ezzel jelentősen csökkenti a vállalat adminisztrációjának és könyvelésének időigényét.
Fraikin gondoskodik arról, hogy a járművek a Full-Service szerződés egész tartama alatt – ugyan olyan szinten az első, ötödik vagy akár hatodik évében – az ügyfél megelégedését biztosítsák. Fraikin a szerződés lejártáig a járműveket optimális állapotban tartja fenn, biztonság vonatkozásában pedig kompromisszumokat nem ismer.
A jármű élettartamának felének túllépésével gyakran csökken a jármű megbízhatósága, ekkor kezdenek felmerülni a rejtett hibák és nő a járművek karbantartási igénye. A Fraikin-nél ezek a helyeztek nem fordulhatnak elő, mivel az általa bérbeadott járművek folyamatos és alapos karbantartásban részesülnek, így a Full-Service szerződés lejártáig, azaz 5 vagy 6 éven keresztül megőrzik a teljes használati értéküket.
Fraikin az üzemeltetőnek rendszeresen küldött költségelemzésekkel, a gépjárművezetők munkájának valamint az esetleges balesetek elemzéseivel segíti a járművek hatékony üzemeltetését.

Előnyök az Ügyfél számára

Fraikin az általa kezelt járműveket folyamatosan tökéletes állapotban tartja. A jármű folyamatosan hadra fogható, műszaki hibák ritkábban lépnek fel. Ennek köszönhetően az ügyfeleinknek könnyebb jó minőségű és megbízható szolgáltatásokat garantálni a saját ügyfeleik számára

 
A konkrét felhasználásra kialakított járművek biztosításával és megfelelő állapotban való üzemeltetésével Fraikin segít a leállások és baleseteket számának csökkentésében, egyúttal a járművek elérhetőségének növelésében. A Fraikin által kezelt flotta felhasználóinak ez lehetővé teszi, hogy saját ügyfeleinek nyugodt szívvel magas minőségű szolgáltatásokat garantáljanak. Az áruk rendszeresen és jó minőségben kerülnek leszállításra, az Ügyfél pedig a piacon előnyre tesz szert a saját vevőinek elégedettsége folytán.
A Fraikin cég által átadott jármű felhasználójának vagy üzemeltetőjének csak egy telefonszámra van szüksége, hogy segítséget vagy tanácsot kérjen. Ideges keresés nélkül, anélkül hogy kollégáktól címeket és telefonszámokat kellene beszerezni, várakozás és az adott feladatért felelős illetékes személy felderítésének szükségessége nélkül. Ott ahol a Fraikin szolgáltat, az élet egyszerűbbé válik. A gépjárművezető is, a flotta-menedzser is, ugyanazt a telefonszámot hívva, megtalálja a megfelelő megoldást.
Fraikin a kötelező szervizek ütemeztetését a cég szervezeti sajátosságához illeszti igyekezve, hogy a cég mindennapi tevékenységét minél kevésbé akadályozza. Gyakorlatban a járművek akkor kerülnek karbantartásra, amikor kiesésük a legkisebb gondot okozza. Fraikin előre értesíti a céget a karbantartás tervezett időpontjáról, majd még egyszer emlékezteti a közeledő időpontról. Az üzemeltetőknek nem kell aggódniuk a karbantartás megszervezése és az ütemezés miatt.
A szakszerviz-hálózat révén ügyfeleinkhez olyan közel vagyunk, amennyire csak lehet. A közelség a karbantartáshoz, javításokhoz és segítséghez való gyors hozzáférést jelenti. Egyes eseteken biztosítani tudjuk az üzemeltető telephelyén történő ellenőrzéseket és karbantartásokat – pl. olajok és szűrők, gumiabroncsok, fényszórók, tükrök cseréje. Amennyiben a gépjárművezető az állandó szerviz-központjától távol észleli a problémát, segítségére a partnerszervizek egyikét küldjük el, a cég vezetőségét pedig folyamatosan tájékoztatni fogjuk az intézkedésekről és a hibaelhárítás várható időpontjáról.
Fraikin gondoskodik arról, hogy a teljeskörű szolgáltatás a Full-Service szerződés egész időtartama alatt – ugyanolyan szinten az első, ötödik vagy akár hatodik évben – az ügyfél megelégedését biztosítsa. Fraikin a szerződés lejártáig kifogástalan állapotban tartja a járműveket, biztonság vonatkozásában pedig kompromisszumokat nem ismer.
Káresemény esetén Fraikin a biztosítóval kapcsolatban lévén átvállalja a kárrendezéssel kapcsolatos valamennyi, időigényes és hosszadalmas intézkedést. A javításokat is ő szervezi meg. Amennyiben a javítás ideje időben elhúzódik, Fraikin-ank módjában ál csereautót biztosítani, ennek köszönhetően a vállalat flottája sosem lesz hiányos.

Fraikin járműbérlés

clockJárműveink calendarHosszú távú járműbérlés

Kapcsolatfelvétel

Köszönjük, hogy hozzánk fordult, mi válaszolunk 48 órán belül.


Partnerek

Feliratkozás hírlevélre.

 
Partnerek:

Előnyök az ügyfél számára