logo
+36 1 248 0088 / info.hungary@fraikin.com

Járműválaszték

Járművek mindenki számára.

A cégünk által kezelt és bérbe adott járművek választéka típusra, márkára, felépítmény fajtájára és terheltségére vonatkozóan rendkívül széles. A járműveket a felhasználók igényeire szabjuk és igyekszünk mindenre megoldást nyújtani. 

Hűtőautó bérlés

A hűtő és hőszigetelt járművek széles körét kínáljuk a legkisebb furgontól a 18 tonnás nagy tehergépkocsiig. Kínálatunkban egyaránt szerepelnek mélyhűtős, normál (0-5C) és osztott hűtős felépítmények is az Ügyfél igényének megfelelő hűtő aggregátorral szerelve.
Egyes hűtőautóink rövid távra is bérelhetőek.

 

Vontató, félpótkocsi, teherautó bérlés

Nemzetközi fuvarozó ügyfeleinket nem csak az igényeiknek leginkább megfelelő DAF, Iveco, MAN, Mercedes és Renault nyerges vontatókkal vagy teherautókkal tudunk szolgálni, hanem a Schmitz és Schwarzmüller félpótkocsik teljes választékával is, legyen az ponyvás, konténer-szállító, billenős vagy barmi más, amire az Ügyfélnek igénye van.

 

Furgon, dobozos és konténeres teherautó bérlés

Ugyanígy szinte bármilyen fuvarfeladatra tudunk dobozos, konténeres teherautókat, illetve speciálisan kialakított furgonokat kínálni.
Kisteherautóink rövid távra is bérelhetőek.

 

Billenőplatós, darus, konténerszállító teherautó bérlés

Kínálati palettánkról nem hiányoznak a különböző billenő, illetve darus megoldások sem valamint Ügyfeleinknek konténerszállító tehergépkocsikat is tudunk ajánlani.

 

Speciális rendeltetésű járművek bérlése

Kérjen bővebb információt.

Fraikin járműbérlés

clockJárműveink calendarHosszú távú járműbérlés

Kapcsolatfelvétel

Köszönjük, hogy hozzánk fordult, mi válaszolunk 48 órán belül.


Partnerek

Feliratkozás hírlevélre.

 
Partnerek:

Járműválaszték