logo
+36 1 248 0088 / info.hungary@fraikin.com

Tények és számok

Több mint 57 000 járműből álló park

Széles járműválaszték: a legkisebb furgontól a speciális járműveken keresztül a nyergesvontató szerelvényekig mindenfajta járművel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Csaknem bármilyen típusú felépítménnyel tudjuk szállítani járműveinket: platós, hűtős, mélyhűtős, darus és sok egyéb speciális felépítmény – Ügyfeleink igénye szerint.

Rövid és hosszú távú bérleti lehetőségre egyaránt van lehetősége Ügyfeleinknek.
Tekintse meg rövid távra bérelhető kisteherautóinkat valamint hosszú távra bérbe vehető járműkínálatunkat.

200 saját ügyfélszolgálati

A központok Belgiumban, Nagy Britanniában és Franciaországban működnek. Ezeket úgy alakították ki, hogy optimálisan illeszkedjenek a kötelező szervizek, valamint a megelőző programokhoz és jármű javításokhoz. Fraikin ezek mellett kialakította azon megbízható és folyamatosan ellenőrzött partnerhálózatát, amely lehetővé teszi hogy Ügyfeleink mindig gyors és hatékony segítségben részesüljenek. Fraikin számára fontos, hogy Ügyfelei mindig találjanak hozzájuk közel eső szakszerű szolgáltatást biztosító szervizpontot.

Több mint 2800 kollégából álló csapat

Mindig elérhető munkatársak: műszaki és ügyfélszolgálati szakértők állnak Ügyfeleink rendelkezésére. Ők felelnek a szolgáltatások hatékonyságáért és minőségéért, ezzel biztosítva Ügyfeleink elégedettségét.

* 2013-ból származó adatok

Fraikin járműbérlés

clockJárműveink calendarHosszú távú járműbérlés

Kapcsolatfelvétel

Köszönjük, hogy hozzánk fordult, mi válaszolunk 48 órán belül.


Partnerek

Feliratkozás hírlevélre.

 
Partnerek:

Tények és számok