Rólunk

Történelmi visszatekintés…

1945
1979
1992
1996
1997
2005
2006
2011
2013
2015
2016
2016

Fraikin a járműveket és szolgáltatást ajánl olyan cégek számára , akik ezeket mindennapi feladataiknál használják. Az ilyen jellegű szolgáltatás az egy kocsis ügyfelek éppúgy igénybe vehetik, mint a nagyobb flottával rendelkező cégek.

A Fraikin csoport cégei egy közös, mélyen gyökerező szervezeti kultúrával kapcsolódnak össze , több mint 70 év tapasztalatát magában foglalva, az elégedett ügyfelek kiszolgálásában. Legyen szó akár nagyvállalatokról ,vagy kis cégekről. Induló vagy komoly múlttal rendelkező vállalkozásokról.

A Fraikin bármilyen járművet szívesen bocsájt az ügyfelei rendelkezésére: furgonok, különleges felépíményű kisteherautók, platós és hűtős járművek, billencsek vagy egyéb felépítménnyel ellátott eszközök.

Menedzserek , műszaki és operatív emeberek hada segíti az ügyfelet.A helyi csapatot szükség esetén a központ kimeríthetetlen erőforrása támogatja, ezzel is segítve, hogy az ügyfél a modern kor változó magasszintű kihívásainak megfeleljen.

Fraikin Menedzsment

A Fraikin Magyarország vezetősége tapasztalt szakemberekből áll. Kasztreiner Péter ügyvezető és kereskedelmi igazgató több mint 20 év haszonjárműves tapasztalattal rendelkeznek. Meskó Árpád operatív igazgatónak évtizedes flottakezelői és szevizes múltja van.

Kasztreiner Péter Ügyvezető igazgató

Partnereink